Us presentem el 10è Casal d’Estiu MDP. Com bé sabeu, des de l’escola coneixem i valorem la importància de l’activitat de lleure en els infants. És per aquest motiu, que un any més treballem per oferir la possibilitat de participar-hi a tot el nostre alumnat.

Per a fer la inscripció, prèviament haureu d’emplenar i signar el document Autorització de participació al Casal MDP 2023. Aquest document el trobareu a la web i a la porteria de l’escola. Cal presentar aquest document a l’escola, ja que n’hem de tenir l’original durant la realització del Casal. 

Seguidament, podeu fer la inscripció en el següent enllaç:

També us compartim en aquesta pàgina informació relacionada amb la convocatòria de beques que ha obert l’Ajuntament d’Igualada per ajudar a les famílies en la participació de les activitats d’estiu. El període per demanar-la acaba el divendres 5 de maig. Si necessiteu aclarir qualsevol dubte o ajuda en la realització d’aquest procés, us podem ajudar des de l’escola. 

Les places seran limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció per tal de formar els grups. Recordem que l’últim dia d’inscripció és el 9 de juny.

Una edició més, us esperem a tots i a totes per gaudir d’un estiu ple d’aventures!