Comença l’aventura!

Comença l’aventura!

L’escola MDP ha preparat amb molta il·lusió el curs 22-23. El nostre objectiu és continuar oferint un servei de qualitat dirigit a tots els alumnes i a les seves famílies, una atenció personalitzada i propera perquè tothom es trobi com a casa seva.

Aquests dies hem anat donant la benvinguda a tots els nens i nenes, especialment a aquells i aquelles que inicien per primera vegada el curs a la nostra escola. L’escola, trista i en silenci durant aquest mes d’agost ha recuperat l’energia, els somriures, la vida… en un obrir i tancar d’ulls.

Aquest any estarà ple de sorpreses molt especials que us anirem explicant dia a dia, tot i això, us avancem dues de les novetats més importants.

En primer lloc, el lema del curs, que enguany és “La Pau: Un tresor per descobrir” es convertirà en l’eix del treball dels valors, la interioritat i les emocions.

En segon lloc, l’any 2023 és un any molt especial, celebrem una efemèride molt important, la nostra escola celebrarà el 150è aniversari de la seva fundació i, per tant, durant l’any es programaran un seguit d’activitats dissenyades perquè aquesta data sigui recordada per tots.

Des de l’Escola MDP us donem la benvinguda i us desitgem a tots un gran curs 2022/23.

Categories