938 03 17 31

Els equips MDP participen a la Cruyff Court

Els equips MDP participen a la Cruyff Court

El passat diumenge 16 d’abril, es va celebrar la fase local del Campionat Cruyff Courts, al Parc del Xipreret. Aquest torneig, va sorgir amb la finalitat de promoure l’esport, l’esperit d’equip i el respecte.

El Cruyff Courts Campions 6vs6 és un campionat de futbol on hi participen equips formats per nens i nenes de 6è de primària. Aquest campionat es celebra a totes les localitats on la Cruyff Foundation té una pista Cruyff Court i consta de tres fases.

L’escola MDP es va presentar a la primera fase del campionat amb dos equips, un equip masculí i un equip femení. Durant la jornada, els nostres equips van competir a la fase local amb altres escoles de la ciutat d’Igualada. L’actitud, l’entusiasme i l’energia demostrada a la pista per tots els jugadors i jugadores va ser espectacular.

En tot moment, el clima d’esportivitat i festivitat va ser el protagonista de la matinal. Petits i grans van gaudir d’allò més partit a partit.
L’equip femení va disputar 4 partits aconseguint una meritòria segona posició. D’altra banda, l’equip masculí va aconseguir proclamar-se campió del torneig després de conseguir comptar tots els seus partits per victòries, destacant especialment la final on van protagonitzar una gran remuntada.

Així doncs, l’equip masculí, ha aconseguit una plaça per jugar a la fase regional, on es trobaran i competiran amb els campions d’altres localitats per tal de disputar la final catalana. Aquesta segona fase tindrà lloc el dia 7 de maig en una seu encara per determinar.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website