938 03 17 31

Kilts, bagpipes and Nessie

Kilts, bagpipes and Nessie

El passat 18 d’abril l’escola va celebrar la Xa edició de l’English Day que ens proposa el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia anualment. Enguany, la Jornada va tractar sobre el tema “Kilts, bagpipes and Nessie”, tot fent referència a la cultura escocesa.

Durant les setmanes prèvies a l’esdeveniment, l’alumnat d’Infantil i Primària va realitzar diferents activitats per anar descobrint el tema principal de la jornada, aprenent així tradicions de la cultura escocesa, amb la finalitat de mostrar la seva producció a tota l’escola el dia de la celebració.

L’acte es va iniciar amb l’explicació d’un conte on alumnes de l’escola MDP viatjaven a Escòcia i els succeïen aventures diverses. Aquest conte el van explicar els alumnes de sisè amb l’ajut d’un mestre, van anar mostrant la història amb suport visual i anaven preguntant per tal que tots els cursos poguessin participar responent preguntes i aportant informació que havien après les setmanes anteriors.

Els cursos d’Infantil de l’escola van escoltar el conte del Monstre del Llac Ness i van crear màscares simulant que eren el Nessie. A l’acte de l’English Day, van formar un gran monstre Nessie entre tots els tres cursos varen fer una petita desfilada davant de tota l’escola. Cicle Inicial va estar practicant un dels balls tradicionals per poder-lo mostrar a tot l’alumnat en companyia de Cicle Mitjà, on cada alumne va ser l’encarregat de dissenyar i dibuixar una gaita a classe de Wake Art per a poder simular la música de gaites de la cançó “An Evening Of Scottish Dancing” de Jim Macleod i la seva banda musical, per tal d’acompanyar el ball.

Els més grans de l’escola, Cicle Superior, van dissenyar en equips diferents monstres en format digital i els van descriure en llengua anglesa.

Per acabar el dia, tot l’alumnat de l’escola va ballar la típica dansa escocesa al so de les gaites, imitant el ball dels alumnes de primer i segon.

What a fantastic day!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website