938 03 17 31

Bateig de vela

Bateig de vela

El passat dimecres 9 d’octubre, l’alumnat de quart de primària van viure una experiència inoblidable a Vilanova i la Geltrú amb un bateig de vela. Aquesta activitat ens va permetre descobrir de primera mà el món de la navegació esportiva. 

L’activitat va començar amb una explicació sobre aquest esport  i la Copa Amèrica, una de les competicions nàutiques més importants del món. A més, van rebre instruccions detallades sobre les normes de seguretat i tècniques bàsiques imprescindibles per gaudir de l’experiència de forma segura i divertida. 

Un cop acabada la part teòrica, van pujar a les embarcacions i van navegar amb l’ajuda d’instructors especialitzats. L’experiència va ser molt enriquidora i una oportunitat única per acabar-se’n en un esport emocionant i poc habitual. 

Des de l’escola volem agrair al club nàutic de Vilanova i la Geltrú i a tots els professionals implicats per fer possible aquesta sortida. Sens dubte, moments com aquests ajuden a créixer, aprendre i fomentar valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte pel mar.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website