Escola-1-Qui-som

Qui som

Benvingudes i benvinguts a la nostra escola

MDP Igualada és una escola concertada que es troba en un emplaçament cèntric i privilegiat de la ciutat d’Igualada.

  • Impartim les etapes de Llar d’Infants, Educació Infantil i Educació Primària.

A l‘avantguarda de la innovació educativa, l’escola destaca especialment per promoure quatre eixos pedagògics: el seu programa d’estimulació i intel·ligències múltiples, la qualitat educativa, la immersió lingüística en llengua anglesa i l’educació en valors.

Benvinguts a la nostra escola. Benvinguts a un Projecte Educatiu d’una escola familiar, oberta, catalana, democràtica i cristiana.

Projecte educatiu

El nostre model educatiu

L’Escola MDP Igualada és un espai acollidor, proper i familiar, un espai de reflexió i en procés de transformació per adoptar les innovacions pedagògiques amb l’objectiu de potenciar les capacitats del nostre alumnat. Oferim un tracte i una atenció individualitzada, on l’alumne és l’eix de tota la nostra tasca educativa.

El nostre model pedagògic es basa en l’aprenentatge cooperatiu, l’aprenentatge entre iguals i les intel·ligències múltiples. Enfocant-nos en establir relacions positives entre l’alumnat i afavorint una bona cohesió, treballant la gestió de les emocions.

"Som una escola plural i catalana que aposta per la innovació pedagògica i que treballa per promoure l’educació integral"
A través d’un conjunt d’intel·ligències múltiples, de valors i de talent, l’educador/a ajuda a fer créixer l'alumne perquè arribi a ser una persona lliure.

Instal·lacions

Coneix la nostra escola

A l’escola MDP Igualada disposem d’unes instal·lacions idònies per dur a terme les activitats educatives i lúdiques en un entorn agradable i adequat a les necessitats dels nostres infants. El centre disposa de dos patis exteriors i un pavelló poliesportiu, múltiples i amplis espais per l’esbarjo, les celebracions i la pràctica de l’esport de tots els nostres alumnes.
D’altra banda, hi ha la Llar d’Infants. Consta de tres grans aules, una per cada curs de la llar d’infants i una aula polivalent amb parquet per utilitzar-la en múltiples i diverses activitats.

Equip humà

La principal característica de l’equip humà de l’escola MDP és la seriositat i rigorositat en la feina ben feta, així com el compromís amb els alumnes i les seves famílies i amb els valors de la nostra institució.

Personal docent i no docent de l’escola.

MDP Igualada, sempre al vostre costat!

Consell escolar

Implicació, col·laboració i participació, són els objectius del Consell Escolar, un òrgan que uneix als diferents agents de la comunitat educativa que conformen l’escola MDP Igualada.

AFA

L’Associació de Famílies dels Alumnes és una entitat creada per col·laborar estretament amb l’Equip Docent i l’Equip Directiu de l’Escola, amb l’objectiu d’aconseguir un ensenyament de qualitat pels nostres fills i filles.

L’AFA és una associació que vol participar activament en l’educació dels nostres fills/es. Volem fomentar els canals de comunicació de l’escola amb els pares i mares, escoltar i proposar, i alhora ajudar a l’escola en allò que els pares puguem aportar.