Escola-1-Qui-som

Qui som

Benvingudes i benvinguts a la nostra escola

MDP Igualada és una escola concertada que es troba en un emplaçament cèntric i privilegiat de la ciutat d’Igualada.

  • Impartim les etapes de Llar d’Infants, Educació Infantil i Educació Primària.

A l‘avantguarda de la innovació educativa, l’escola destaca especialment per promoure quatre eixos pedagògics: el seu programa d’estimulació i intel·ligències múltiples, la qualitat educativa, la immersió lingüística en llengua anglesa i l’educació en valors.

Benvinguts a la nostra escola. Benvinguts a un Projecte Educatiu d’una escola familiar, oberta, catalana, democràtica i cristiana.

Projecte educatiu

El nostre model educatiu

L’Escola MDP Igualada és un espai acollidor, proper i familiar, un espai de reflexió i en procés de transformació per adoptar les innovacions pedagògiques amb l’objectiu de potenciar les capacitats del nostre alumnat. Oferim un tracte i una atenció individualitzada, on l’alumne és l’eix de tota la nostra tasca educativa.

El nostre model pedagògic es basa en l’aprenentatge cooperatiu, l’aprenentatge entre iguals i les intel·ligències múltiples. Enfocant-nos en establir relacions positives entre l’alumnat i afavorint una bona cohesió, treballant la gestió de les emocions.

"Som una escola plural i catalana que aposta per la innovació pedagògica i que treballa per promoure l’educació integral"
A través d’un conjunt d’intel·ligències múltiples, de valors i de talent, l’educador/a ajuda a fer créixer l'alumne perquè arribi a ser una persona lliure.

Instal·lacions

Coneix la nostra escola

A l’escola MDP Igualada disposem d’unes instal·lacions idònies per dur a terme les activitats educatives i lúdiques en un entorn agradable i adequat a les necessitats dels nostres infants. El centre disposa de dos patis exteriors i un pavelló poliesportiu, múltiples i amplis espais per l’esbarjo, les celebracions i la pràctica de l’esport de tots els nostres alumnes.
D’altra banda, hi ha la Llar d’Infants. Consta de tres grans aules, una per cada curs de la llar d’infants i una aula polivalent amb parquet per utilitzar-la en múltiples i diverses activitats.

Equip humà

La principal característica de l’equip humà de l’escola MDP és la seriositat i rigorositat en la feina ben feta, així com el compromís amb els alumnes i les seves famílies i amb els valors de la nostra institució.

Curs 2022-2023

Personal docent i no docent de l’escola.

MDP Igualada, sempre al vostre costat!

Consell escolar

Implicació, col·laboració i participació, són els objectius del Consell Escolar, un òrgan que uneix als diferents agents de la comunitat educativa que conformen l’escola MDP Igualada.

AMPA

L’Associació de Mares i Pares dels Alumnes és una entitat creada per col·laborar estretament amb l’Equip Docent i l’Equip Directiu de l’Escola, amb l’objectiu d’aconseguir un ensenyament de qualitat pels nostres fills i filles.

L’AMPA és una associació que vol participar activament en l’educació dels nostres fills/es. Volem fomentar els canals de comunicació de l’escola amb els pares i mares, escoltar i proposar, i alhora ajudar a l’escola en allò que els pares puguem aportar.