Departament psicopedagògic

Una de les línies del Projecte Educatiu de l’escola MDP Igualada és atendre adequadament els reptes que l’ensenyament personalitzat i l’atenció a la diversitat plantegen. En aquest context, cal destacar la tasca de l’equip de psicopedagogs que donen el seu suport a tutors i professors i, si cal, i sempre sota la tutela del tutor, col·laboren amb les famílies.

Coordinador Dpt Psicopedagògic: Sara Torelló. s.torello@mdpigualada.cat

Acollida matinal

El centre ofereix la possibilitat d’acollir els alumnes d’educació infantil i primària a partir de les 8h del matí. Cal reservar aquest servei com a mínim amb un dia d’antelació.

Podeu sol·licitar aquest servei en persona, mitjançant el correu electrònic: a.barrosso@mdpigualada.cat o trucant directament a la recepció del centre (Sra. Antònia Barroso)

Entrada de 8h a 9h

Possibilitat d'entrar a les 8h del matí fins a les 9h i de 17h a 18h.

Menjador

Des de l’escola oferim un servei de menjador a totes les nostres etapes educatives.

Els nostres menús estan elaborats per professionals del món de la nutrició que tenen en compte els trets característics de la dieta mediterrània, cuinant mensualment una dieta equilibrada segons les necessitats de cada etapa educativa.

Natació

Un tret característic de la nostra escola per potenciar l’àrea d’educació física és oferir l’activitat complementària de natació pels alumnes de 1r, 2n i 3r de primària. Donem molta importància a aquesta activitat, ja que permet treballar el currículum educatiu en el medi aquàtic, aquest medi és un espai ideal per treballar hàbits de salut i higiene.

Les sessions tenen una durada d’una hora setmanal i tenen lloc a les instal·lacions de Cal Font WellnessCenter.

Extraescolars

El principal objectiu de les activitats extraescolars que us proposem és generar una oferta educativa de qualitat pel temps de lleure que arribi a tots els alumnes de l’escola. La proposta d’aquestes activitats i la metodologia per dur-les a la pràctica sempre estarà vinculada al projecte educatiu de l’escola.

Actualment les activitats extraescolars que s’ofereixen al centre són: Diverjoc, Patinatge, Natació i Multiesports.

Secretaria / Administració

El contacte de secretaria de la nostra escola és el següent:

Secretària i administradora: Sra. Montserrat Clèries
Correu Electrònic: info@mdpigualada.cat
Telèfon: 93.803.17.31
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 17h

secretaria

Casal d'estiu

Durant el mes de juliol un equip de mestres de l’escola organitza el Casal d’estiu. L’objectiu d’aquesta activitat és possibilitar als alumnes del nostre centre la realització d’activitats molt diverses: lúdiques, artístiques, preparació de tasques escolars… sempre amb una metodologia molt propera i seguint el projecte educatiu que marca totes les nostres actuacions.

DARRERA EDICIÓ

Cada any l’escola MDP presenta una nova temàtica com a eix vertebrador del Casal d’Estiu. A continuació us deixem el cartell de l’edició de l’any anterior.  Vam gaudir d’un estiu molt “màgic”.

Cartell-Casal-2023