Consell dels Infants D’Igualada

Consell dels Infants D’Igualada

Amb l’inici del curs comença també la participació en els projectes i activitats que es proposen des de l’Ajuntament d’Igualada. Un dels projectes més engrescadors i enriquidors pels alumnes és el del Consell dels Infants. El Consell dels Infants d’Igualada està format per dos alumnes de cicle Superior de totes les escoles d’Igualada.

Els infants aportaran la seva particular visió de la ciutat per fer-la més amable i respectuosa amb els ciutadans més petits. El diàleg, l’esperit crític, l’emprenedoria i l’acció social són valors essencials pel seu desenvolupament.

Enguany, els representants de l’escola seran la Mar Castaño i l’Alexandra Egea de 6è i 5è de primària respectivament. Les dues alumnes seran les encarregades d’aportar la visió de tots els seus companys d’escola al Consell d’Infants. A la vegada també seran les encarregades de portar a l’escola totes les propostes que es decideixin i s’aprovin en aquest organisme.

Desitgem molta sort i encert a les conselleres i aprofitem l’avinentesa per agrair la tasca de la Lídia Martínez, consellera que deixa el seu càrrec després de dos anys on ha desenvolupat una tasca excel·lent.

The post Consell dels Infants D’Igualada first appeared on MDP Igualada.

Categories