A 3r i 4t aprenem a partir de propostes audiovisuals que pretenen analitzar els prejudicis de gènere sobre els usos de les joguines amb l’objectiu d’ampliar les possibilitats de joc per a tothom. També es posa èmfasi en com la distribució i l’ús dels espais d’esbarjo, prenent com a exemple el pati escolar, poden fomentar dinàmiques de joc basades en la inclusió, la cooperació, la cura i el respecte mutu.
La societat majoritàriament audiovisual de la qual formem part, ha generat un paradigma que atorga a les imatges i a la cultura cinematogràfica i audiovisual un estatus primordial. Les imatges són presents al llarg de tota la nostra vida i esdevenen entitats generadores d’imaginaris personals i col·lectius.
El sistema heteropatriarcal també fa ús de les imatges i del llenguatge audiovisual per validar i donar continuïtat als seus ideals: els arquetips de la feminitat, de la masculinitat i els mandats de gènere, l’amor romàntic o l’heterosexualitat normativa s’aprenen, també, a partir dels missatges comunicatius en l’era digital.