UN ESTIU PLE D’AVENTURES

L’escola MDP us presenta el seu XIè Casal d’Estiu. Coneixem i valorem la importància de l’activitat de lleure en els infants. És per aquest motiu, que un any més treballem per oferir la possibilitat de participar-hi a tot el nostre alumnat i a tots aquells infants de la ciutat que vulguin viure un estiu únic.

Per a fer la inscripció, prèviament haureu d’emplenar i signar el document Autorització de participació al Casal MDP 2024. Aquest document el trobareu en el següent enllaç. Cal presentar aquest document a l’escola, ja que n’hem de tenir l’original durant la realització del Casal. 

D’altra banda us fem arribar la informació referent a la convocatòria de beques que ha obert l’Ajuntament d’Igualada per ajudar a les famílies en la participació de les activitats d’estiu. Animem a totes aquelles famílies a demanar-la, sobretot si ja la vau gaudir l’any passat. El període per demanar-la acaba el 6 de maig. Si necessiteu aclarir qualsevol dubte o ajuda en la realització d’aquest procés, us podem ajudar des de l’escola. Teniu tota la informació en aquest enllaç:

Us avancem que la temàtica i l’eix vertebrador d’aquest any serà molt motivador. Com en les edicions anteriors, podreu apuntar els vostres fills i filles per setmanes. També, seguim oferint la possibilitat de fer l’hora de permanència de 8:00 a 9:00 h.

El Casal estarà dirigit pel Jordi Torrabadella i l’Aida Lapedra i bona part de l’equip de monitores d’edicions anteriors.

Les places seran limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció per tal de formar els grups. Recordem que l’últim dia d’inscripció és el 7 de juny.

Una edició més, us esperem a tots i a totes per gaudir d’un estiu ple d’aventures!