938 03 17 31

Gran reconeixement al nou projecte de Mentoria MDP

Gran reconeixement al nou projecte de Mentoria MDP

Estem emocionats d’anunciar que l’Escola MDP Igualada ha estat reconeguda com a finalista als Premis a la “Innovació Educativa d’Excel·lència” que organitza la Federació d’Escoles Cristianes de Catalunya. Aquesta distinció ens situa en una posició destacada dins de la categoria de Personalització de l’aprenentatge, gràcies al nostre nou projecte de Mentoria MDP.

La Mentoria MDP és un projecte integral i innovador que se centra en el desenvolupament acadèmic i social de l’alumnat. Consisteix en la programació, disseny i execució d’accions que fomenten espais de diàleg grupal i individual. Així, el projecte estableix un triangle educatiu únic entre mestres, alumnes i famílies, creant una xarxa de suport que ajuda els nostres estudiants a assolir el seu màxim potencial.

L’enfocament personalitzat del projecte permet abordar les necessitats específiques de cada alumne, garantint un aprenentatge més eficient i adaptat a les seves capacitats i objectius. Aquesta col·laboració entre mestres, alumnes i famílies enriqueix l’experiència educativa i facilita la identificació i resolució de problemes abans que es converteixin en obstacles insuperables.

A més, la Mentoria MDP proporciona als estudiants una orientació constant, ajudant-los a mantenir-se enfocats en les seves metes i proporcionant-los les eines necessàries per créixer personalment i acadèmicament. Això no només millora el seu rendiment escolar, sinó que també contribueix a desenvolupar les seves habilitats socials i emocionals.

A l’Escola MDP Igualada, estem compromesos amb la innovació educativa i amb el benestar dels nostres alumnes. La nostra finalització en aquests premis és una prova de l’èxit del projecte de Mentoria MDP i del nostre treball continu per oferir la millor educació possible als nostres estudiants.

Gràcies a tots els mestres, famílies i alumnes que han participat activament en aquest projecte. Sense el vostre suport i dedicació, aquest reconeixement no hauria estat possible. Esperem continuar avançant en aquest camí d’innovació i excel·lència en educació!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website