938 03 17 31

La competència digital a l’escola

La competència digital a l’escola

A Cicle Mitjà treballem la competència digital de l’alumnat. Aquest, aprèn a partir de recursos digitals creats especialment per a ells, centrats en els seus interessos i relacionats amb els projectes treballats.

És important que es fomenti la competència digital des de la infància, i és per això que cada cop més, s’està integrant l’ensenyament d’habilitats digitals a les escoles. Els nens i les nenes estan creixent en un món on la tecnologia és part de la seva vida quotidiana, és fonamental que aprenguin a utilitzar-la de manera responsable i efectiva.

La competència digital fa referència a la capacitat d’una persona per utilitzar de manera efectiva les tecnologies digitals per a comunicar-se, cercar, processar i analitzar informació, resoldre problemes i crear contingut original. En un món cada vegada més digital, la digitalització és essencial per a la participació activa a la societat i l’èxit en l’àmbit acadèmic i laboral.

En conclusió, a la nostra escola preparem els nens i nenes per a un món cada cop més digital. Els docents poden utilitzar una varietat d’enfocaments i eines per ensenyar habilitats digitals bàsiques, fomentar la creativitat, ensenyar habilitats de recerca, promoure la seguretat en línia i fomentar la col·laboració i la comunicació.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website