938 03 17 31

150è aniversari. Sopar d’exalumnes

150è aniversari. Sopar d’exalumnes

En motiu del 150è aniversari, l’escola va organitzar un sopar d’exalumnes. L’objectiu principal era fomentar un retrobament intergeneracional amb la màxima participació de totes les persones que han passat pel nostre centre al llarg de la seva llarga història.

És per això que el dissabte dia 20 de maig es va celebrar aquest acte, una trobada molt especial, un èxit de participació que va comptar amb més de 120 persones, entre d’elles mestres, germanes i exalumnes de diferents edats, tot creant un ambient entranyable ple de rialles, records i emocions.

Des de l’inici del sopar de promocions va transcendir més enllà d’un simple esdeveniment social. Els assistents, plens d’alegria i entusiasme, es van retrobar amb antics companys i companyes de classe, amics i amigues de tota la vida i persones amb qui van compartir moments inoblidables durant els seus anys d’estudi.

L’ambient càlid i acollidor va ser contagiant. A cada taula, les converses animades omplien l’aire del recinte amb anècdotes del passat, revivint moments i records que havien quedat gravats en la memòria de tots i totes.

Més enllà del menjar i les celebracions, el que realment va fer que aquest sopar de promocions fos tan especial van ser les persones. No hi ha dubte que el dissabte 20 serà recordat per tots i totes els que van participar-hi.

L’escola MDP agraeix a tots els assistents la seva presència. Esperem que aquesta trobada de la família MDP mantingui viu l’esperit i l’alegria que vam viure aquella nit inoblidable. Que aquesta experiència sigui només el principi de les moltes que vindran en el futur.

L’escola MDP, la vostra segona casa.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website