938 03 17 31

Som emprenedors, “BEGREEN”

Som emprenedors, “BEGREEN”

El dissabte 6 de maig va tenir lloc la Fira de Cooperatives de les escoles d’Igualada que participen en el projecte CUEME.

Després de mesos d’esforç i treball, la cooperativa “BEGREEN” dels alumnes de 5è va poder vendre els productes elaborats al llarg de tot el curs. Va ser una jornada espectacular, una gran afluència d’amics, familiars i veïns d’Igualada van esgotar tot l’estoc de productes.

Per sobre del gran èxit de venta, els socis de la Cooperativa valoren molt positivament tot el que hem après durant tot l’any, des de la constitució de la cooperativa, passant per l’estudi de mercat i acabant amb la jornada de la venta.

Un dels compromisos adquirits des de l’inici d’aquesta aventura, va ser que la cooperativa sempre actuaria amb total transparència i que faria públiques totes les dades. Un cop fet el recompte dels beneficis, aquests han ascendit a 490 euros. D’aquests, tal i com reflecteixen els estatuts, un 15% aniran destinats a la ONG “Pallassos sense fronteres”, per tant, la donació ascendeix a 73 euros. La resta s’invertiran en una activitat lúdica de la que gaudiran tots els socis i sòcies i de la què us informarem en els propers dies.

Emprendre i aprendre!

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website