938 03 17 31

Igualada, ciutat amiga de les bicicletes

Igualada, ciutat amiga de les bicicletes

L’Escola MDP, com a escola verda i compromesa amb la cura del medi ambient i la promoció dels hàbits saludables entre els nostres infants, volem animar a tots els nostres alumnes i a la resta de la comunitat educativa a participar en la  “Pedalada per una ciutat més sostenible”.

La pedalada, iniciativa de l’entitat “Ciclistes Urbans d’Igualada” tindrà lloc el dissabte 17 d’abril  a les 11:30 del matí. La sortida serà des del “Canaletas”.

Amb aquesta activitat volem reivindicar una ciutat que tingui en compte el medi ambient, que afavoreixi i promocioni l’ús de la bicicleta i que es converteixi en una ciutat amable i confortable per tots aquells que decideixin utilitzar aquest mitjà de transport, que esperem que cada dia compti amb més usuaris.

També volem animar-vos a participar en el proper projecte en què l’escola participarà, es tracta del “bici bus” un projecte que ha tingut molt èxit en ciutats com Vic i que consisteix en traçar una línia similar a la que faria un autobús, que uneixi diferents escoles per facilitar que els infants facin servir la bicicleta de manera segura per anar a escola.

Des de l’Escola MDP us demanem que valoreu aquestes iniciatives i que us hi afegiu de manera activa. Creiem que és essencial treballar per la ciutat que volem construir entre tots.

The post Igualada, ciutat amiga de les bicicletes first appeared on MDP Igualada.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website