938 03 17 31

Capità Vitamines

Capità Vitamines

La nostra escola està molt enfocada en aconseguir que els alumnes adquireixin hàbits saludables i en el foment de l’autonomia dels infants. És per això, que l’escola s’ha adherit al programa d’alimentació INFADIMED. L’INFADIMED (nom que prové d’infància i de dieta mediterrània) és un programa dut a terme per infermeres d’atenció primària que promou la dieta mediterrània entre l’alumnat d’educació infantil i primària, amb l’objectiu de donar eines als nens i nenes, perquè aquests, mitjançant xerrades i tallers pràctics, puguin decidir què és més beneficiós per a la seva salut.

Per tal que la seva implementació a les aules fos més motivadora i atractiva, el programa va crear el personatge del Capità Vitamines i els seus amics per tal d’explicar, de forma visual i atractiva, els hàbits saludables en l’alimentació, l’activitat física, la salut bucodental, el descans, l’ús d’aparells electrònics i la higiene.

Periòdicament, els nostres alumnes d’infantil, reben una visita per part d’INFADIMED, per poder treballar i tractar tots aquests aspectes tan importants que ells i elles poden tenir present en el seu dia a dia i començar a forjar els seus hàbits saludables des d’edats primerenques.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website