938 03 17 31

Explorant el món de les abelles

Explorant el món de les abelles

La primavera ens brinda l’oportunitat de descobrir el fascinant món de les abelles, insectes que tenim a l’abast en aquesta època de l’any.

Durant el projecte, els nens i nenes de la Llar d’Infants gaudeixen aprenent els aspectes més rellevants d’aquestes, els diferencien d’altres insectes, en coneixen les parts i treballen les formes i els colors.

Per la seva planificació i per poder-lo dur a terme, es té en compte principalment la interacció de l’infant amb l’entorn i el seu treball sensorial amb els cinc sentits. Per exemple, la vista a través de contes i l’observació de ruscs; el gust, en tastar la mel; l’olfacte, a través de l’aroma de la mel, les flors i les plantes aromàtiques; l’oïda escoltant el zumzeig i cançons i finalment, el tacte, disfressant-se i convertint-se en apicultors i manipulant diferents elements.

Amb tot el conjunt d’activitats, fomentem un aprenentatge significatiu on els nens i nenes de la Llar d’infants són els protagonistes del seu propi aprenentatge, coneixent i valorant la funció de les abelles en el cicle de la vida i respectant els éssers vius.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website