938 03 17 31

Projecte de les plantes a 4t

Projecte de les plantes a 4t

Les plantes tenen un paper fonamental en l’educació primària, ja que permeten als estudiants aprendre sobre la vida vegetal i desenvolupar habilitats científiques i de cura del medi ambient. Aquest trimestre a la classe de 4t hem desenvolupat el projecte educatiu centrat en les plantes.

Les activitats realitzades brinden a l’alumnat l’oportunitat d’observar el cicle de vida de les plantes, aprendre sobre la germinació, la fotosíntesi i la importància de l’aigua i la llum solar per al seu creixement. També promouen la responsabilitat i la cura, ja que els estudiants han de regar, fertilitzar i protegir les plantes de plagues.

A més a més, el projecte de plantes fomenta la connexió amb la natura i el respecte per l’entorn. L’alumnat pot desenvolupar un sentit de pertinença i estima per les plantes i els espais verds.

En resum, els projectes relacionats amb les plantes a l’educació primària són una eina educativa valuosa per fomentar l’aprenentatge científic, la cura del medi ambient i la connexió amb la naturalesa amb els estudiants.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website