938 03 17 31

El poder dels contes a WakeArt!

El poder dels contes a WakeArt!

Treballar les emocions a l’escola primària és fonamental per al desenvolupament integral dels infants, i una manera eficaç de fer-ho és a través de l’observació i la creació de contes infantils en les sessions de WakeArt! 

Aquesta metodologia permet als infants expressar i comprendre les seves emocions de manera creativa i lúdica. Quan els alumnes creen contes, poden donar vida a les seves experiències emocionals, representant situacions que els preocupen o alegren. 

Aquesta activitat no només els ajuda a desenvolupar habilitats artístiques i lingüístiques, sinó que també afavoreix la seva capacitat d’empatia i resolució de conflictes. A més, treballar en un idioma estranger com l’anglès enriqueix el vocabulari emocional dels nens i nenes, permetent-los expressar-se amb més precisió i flexibilitat. 

Per això, aquest tercer trimestre, a les classes de WakeArt! l’alumnat ha creat històries en equip cooperatiu on els sentiments són l’eix conductor d’aquestes. Com a producte final, cada equip confecciona un conte des de zero amb material variat i autogestionat pels infants.

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website